Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

beliaert

   bronze art

De atelier/galerie in Gent

Bio and artist statement

Contact

How to buy

Recent werk

Het meeste van wat je hier ziet is te bestellen, is beschikbaar of kan gebruikt worden als inspiratie voor nieuw werk. Neem voor vragen contact met mij op door op een van de knoppen te klikken.

Met een klein woordje uitleg wenst Bram een klein stukje van de betekenis rond zijn werk toe te lichten. Verdere interpretatie hoort toe aan de toeschouwer.

Boomfiguren

Met deze bomen wil ik mijn liefde voor de natuur benadrukken. Als er iets goddelijks is in deze wereld, dan is het wel de natuur. Het wordt tijd dat we de natuur weer leren eren. Ons voortbestaan ​​hangt er immers van af.


Voor meer info over maten en prijzen:


Whatsapp 

E-mail me

Yoginis op hemellichamen

Op een ochtend werd ik wakker met een titel in mijn hoofd "Meisje op de maan". Met deze bronzen beelden wil ik mijn dankbaarheid en mijn liefde uitdrukken voor alle vrouwen die het moeilijk hebben gehad in deze dominante mannenwereld. Binnenkort zal de eerste vrouw eindelijk op de maan lopen, niet dat dit de belangrijkste verwezelijking is maar wel een mooi symbool.


Voor meer info over maten en prijzen:

Whatsapp 

E-mail me


Ondersteboven

De eerste beelden die ik maakte waren jongens die op hun handen liepen. ze ontstonden op een moment in mijn leven dat ik voelde dat ik mijn evenwicht had verloren. Ik heb het leven ervaren als een moeilijke opgave. Pas altijd op dat u uw volgende hand niet misplaatst en valt. Vandaag voel ik me veel evenwichtiger en je ziet mijn figuren veel meer spelen met deze zoektocht naar balans


Voor meer info over maten en prijzen:

Whatsapp 

E-mail me